Ecommerce-1

Pret incepand de la 200€*

*site-uri simple, default, fara personalizari.

Indiferent cât de mare sau mică este afacerea dvs., vrem să vă ajutăm să creșteți. Nu avem cerințe minime înfricoșătoare pentru serviciile unei agenții și nicio afacere nu este prea mică sau prea mare pentru noi. Dacă aveți o problemă dificilă care trebuie rezolvată sau o idee inspirată care trebuie exprimată, vă rugăm să ne trimiteți un email - vom folosi experiența noastră dobândită cu greu, gândirea creativă și strategiile noastre colaborative orientate către client pentru a vă ajuta.

Site-urile Noastre de Comerț Electronic Vă Vor Ajuta să Creșteți Online

Un site de comerț electronic este fundamentul afacerii dvs. de vânzare online. Are nevoie de funcționalitate solidă, o experiență impecabilă pentru utilizatori, navigare logică în categorii, pagini de produse informative și atrăgătoare, precum și un mod fără simplu si rapid de a plasa comenzi și de a efectua tranzacții. CC-WEBTECH înțelege importanța acestor caracteristici (și multe altele), precum și tehnologia necesară pentru a face aceste caracteristici un mijloc eficient de maximizare a profitului.

Înțelegem, de asemenea, o premisă simplă, de multe ori uitată: fiecare afacere este unică și, prin urmare, are nevoie de o soluție unică. CC-WEBTECH creează site-uri de comerț electronic personalizate, adaptate afacerilor și produselor și serviciilor lor specifice.

Vom potrivi obiectivele dvs. cu soluțiile noastre și vă vom oferi un magazin online care beneficiază de următoarele avantaje:

Arată Grozav (și, mai important, Vinde Grozav pe Toate Dispozitivele. Site-ul dvs. de comerț electronic va fi complet responsiv, ceea ce înseamnă că se va "răspunde" dispozitivului pe care este prezentat (de exemplu, desktop, tabletă sau orice dispozitiv mobil). Prin "a răspunde", ne referim la ajustarea sa la dimensiunea corectă pentru a fi vizualizat și utilizat pe orice dispozitiv mobil portabil. Site-ul dvs. de comerț electronic va fi ușor de citit, ușor de navigat și va avea aceeași funcționalitate de achiziție pe smartphone-uri, tablete, desktopuri și pe acel lucru pe care fratele tău mic îl folosește pentru a urmări YouTuber-ul său preferat din Minecraft, care strigă mereu.

Caracteristici, Caracteristici și Da, chiar și Mai Multe Caracteristici. Aveți produse complicate disponibile în mai multe dimensiuni, culori și texturi? Aveți categorii la fel de complicate care necesită mai multe filtre sau o navigare simplă? Rezolvam.

"Mai Repede Decât o pasare în Zbor" Veți avea un site web care se încarcă rapid, permițând clienților să vizualizeze rapid pagini, produse și să facă achiziții în timp util.

 1. Ușurința de Utilizare care vă Oferă Control asupra Conținutului. Cu un CMS (sistem de gestionare a conținutului) ușor de utilizat, veți putea adăuga imagini, produse, text, pagini, articole, postări pe blog și bannere.

Site-urile noastre de comerț electronic oferă o interfață prietenoasă pentru utilizatori, făcându-le ușor de modificat, gestionat și dezvoltat conținutul.

 1. Este o Putere de Marketing pentru Comerțul Electronic. Veți avea acces la caracteristici puternice de marketing digital, precum instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare și posibilitatea de a desfășura diverse vânzări și promoții.

Creați un newsletter care îi îndeamnă pe oameni să acceseze pagina de produs.

Ce Este Comerțul Electronic?

Comerțul electronic înseamnă un magazin online. Este un termen care descrie actul de a cumpăra și apoi de a plăti produse și servicii online. Un site de comerț electronic permite clienților să aleagă un produs, să-l adauge în "coș" și apoi să introducă în siguranță informațiile de plată.

De când procesarea cardurilor de credit a devenit fezabilă pe internet, veți găsi orice produs concebil în vânzare pe web. Aveți nevoie de o tricou? De o pereche de pantofi? Ce ziceți de ultimul număr al lui Iron Man sau acel set LEGO Star Wars pe care îl urmăriți cu ochi de invidie din septembrie trecut? Accesați site-ul web, selectați produsul(e), alegeți metoda preferată de expediere, introduceți informațiile cardului de credit si asteptati produsul.

Ce Este un Site de Comerț Electronic?

Un site de comerț electronic reprezintă un magazin virtual care permite achiziționarea de produse și servicii online - este un site web care facilitează procesul de comerț electronic.

Orice site web care vine cu funcționalitate de comerț electronic este un site de comerț electronic.

Doriți acel site web de vis? Vom transforma viziunea dvs.  într-un fundament puternic pentru prezența dvs. online.

Ce Puteți Vinde pe un Site de Comerț Electronic?

În zilele noastre, și odată cu apariția metodelor sigure de plată și prezentarea detaliată a produselor, puteți vinde orice (bine, aproape orice) pe un site de comerț electronic. Iată câteva modele de afaceri de comerț electronic care facilitează achiziționarea mai multor produse și servicii diferite:

 1. Vânzări cu Amănuntul: Vând produse și servicii direct clienților fără un intermediar. Faceți pungi tematice cu conuri de brad? Vindeți baloți de fân parfumat? Încărcați imagini, opțiuni de achiziție și prețuri, apoi lăsați avalanșa comenzilor să înceapă.

 2. Produse Digitale: Cu ușurința transferului și accesului la informații digitale, produsele fizice nu sunt singurele produse achiziționate pe site-urile de comerț electronic. Produsele digitale, cum ar fi filme, muzică, cărți, benzi desenate, fișiere video, abonamente la streaming și tot felul de software sunt ușor cumpărate și transferate direct către consumatori. Trăim într-o societate a imediatetății.

 3. Abonamente: Puteți cumpăra servicii automate și recurente care vă trimit informații sau produse în mod regulat sau vă permit accesul la o vastă bibliotecă de date consumabile (Netflix). Odată ce anulați abonamentul, nu veți mai avea acces la serviciile respective sau nu veți mai fi taxați pentru aceste servicii.

 4. Dropshipping: Produsele sunt achiziționate online, dar expediate direct către clienți de la o terță parte (de obicei producătorul) care gestionează stocurile, îndeplinește comenzile și alte nevoi logistice.

Ce Platforme de Comerț Electronic Folosim?

Platforma noastră preferată este Opencart, dar putem și lucrăm cu alte platforme. Deși considerăm că Opencart este o platformă excelentă, nu întotdeauna este cea mai potrivită pentru fiecare client.

Avem experiență în fiecare aspect al comerțului electronic, inclusiv design, tehnologie, catalogarea produselor, depozitare, îndeplinirea comenzilor, dezvoltarea de produse și multe altele. Comerțul electronic este prima noastră dragoste și vrem să punem pasiunea și experiența noastră la treabă pentru dvs. Vă rugăm să ne contactați și să ne furnizați cât mai multe informații posibile despre situația dvs. actuală și despre modul în care doriți să vedeți magazinul dvs. peste cinci ani. Să avem o conversație și să vedem dacă suntem potriviți.

 1.  

Servicii Suplimentare de Comerț Electronic

Deținerea unui site de comerț electronic personalizat este fundamentul afacerii dvs. online. Dar atunci când este momentul să-l promovați, veți avea nevoie de un partener capabil. Oferim servicii suplimentare pentru a îmbunătăți vizibilitatea online, cum ar fi SEO pentru comerț electronic și diverse strategii de marketing digital.

În plus față de aceste servicii, oferim și mai multe servicii. Pentru că da, oferim o mulțime de servicii de comerț electronic - servicii pentru a susține și îmbunătăți fiecare aspect al magazinului dvs. online. Să le detaliem:

 1. Branding/Design Logo: Vom crea logo-ul personalizat pentru a începe - sau pentru a dezvolta - identitatea vizuală a companiei dvs. Apoi ne vom asigura că magazinul dvs. de comerț electronic respectă practicile de branding standard, astfel încât toate formele, culorile și imaginile să rămână uniforme pe fiecare pagină. 

 2. Editare de Imagini: Designerii noștri interni vor lua imagini existente și le vor oferi o prezentare profesională pentru resursele de marketing fizic și digital. Vom utiliza și magia noastră artistică pentru a crea imagini captivante pentru produsele dvs., site-ul și rețelele de socializare.

 3. Descrieri de Produse: Scriitorii noștri au experiență în ceea ce privește crearea de conținut informativ, orientat către SEO, care descrie diferite produse și servicii (și achiziționabile). Vindeți tricouri Batman cu arta clasică a benzilor desenate? Ce ziceți de greble de grădină, saci de dormit tematici cu gândaci sau spatule organice lucrate manual? Vom furniza date relevante despre produs, în timp ce vom împărtăși în mod conversațional multele beneficii impresionante ale produselor.

 4. SEO pentru Comerțul Electronic: Vom pune în aplicare strategii agresive de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) care vă vor ajuta să vă găsiți site-ul web atunci când căutați serviciile dvs. specifice online.

 5. Căutare Plătită: Vom utiliza Google Adwords pentru a face ca site-ul dvs. să apară în rezultatele căutării după ce oamenii utilizează cuvinte cheie specifice legate de afacerea dvs.

 6. Google Shopping: Anunțuri plătite care ajută imaginile produselor dvs. să apară în partea de sus a rezultatelor căutării Google.

 7. Reclame pe Facebook/Instagram: Reclame plătite pentru a vă plasa produsele și serviciile în fața oamenilor care au un interes exprimat în acele produse/servicii.

 8. Gestionare Social Media: Vom posta conținut consecvent, captivant și relevant pe Facebook și Instagram. Vom ajuta la menținerea interesului și motivația clienților cu postări de brand informative, distractive și orientate spre produse și vânzări.

Dacă sunteți interesat să discutăm mai mult despre modul în care vă putem ajuta să vă dezvoltați prezența online sau să colaborăm la proiectul dvs. de comerț electronic, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a transforma viziunea dvs. în realitate online.

 

ECOMMERCE EXPERIENCE
SEO EXPERIENCE
MARKETING EXPERIENCE
ALTE TIPURI DE WEBSITE