display-advertising-personal-computer-ecommerce-form-multimedia-removebg-preview

Preturi incepand de la 50€*

*pret pentru o simpla pagina de prezentare.

Web Design

O prezență de succes online începe cu un design bun al site-ului.

 
 
 

Înainte ca site-ul dvs. să funcționeze pentru dvs., trebuie să funcționeze pentru vizitatorii dvs. Și aceasta este premisa simplă care conduce serviciile de web design CC-WEBTECH.

Internetul este mai competitiv ca niciodată, așa că un site web trebuie să încorporeze elemente de design atractive din punct de vedere vizual, text informativ și îndemnuri atrăgătoare. Aceste elemente îl ajută să iasă în evidență și să beneficieze pe piața online supraaglomerată de astăzi.

Site-ul dvs. trebuie să inspire încredere, să fie ușor de navigat și să funcționeze la fel de bine pe mii de dispozitive mobile, ghidând vizitatorii exact acolo unde doresc să ajungă.

O STATISTICĂ INFRICOSATOARE:

După ce fac clic pe un site web în primele 2-3secunde, vizitatorii își fac prima impresie despre o întreagă companie. Deci, dacă site-ul web pare învechit, defectuos și funcționează prost pe un smartphone, ei vor crede că compania în sine este la fel de veche și oarecum neglijentă.

Gândiți-vă la asta:

Site-ul dvs. este un angajat virtual care este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Este – la propriu – reprezentantul online pentru întreaga dvs. afacere. Din acest motiv, doriți să vă asigurați că reflectă capacitatea și modernitatea companiei dvs., a serviciilor dvs. și a personalului dvs. muncitor.

Ați dori ca clienții să aibă de-a face cu un angajat care poartă haine învechite și dezordonate? Îmbrăcăminte care nu reflectă compania dumneavoastră sau branding-ul foarte important?

ÎNGRIJORAT? NU FI. CONTACTAȚI ASTĂZI CC-WEBTECH.

Ajutăm companiile în fiecare etapă a succesului lor

Oferim servicii de web design pentru afaceri mici, afaceri mari și tot ce se află între ele. Indiferent de stadiul în care se află afacerea dvs., vă oferim servicii și strategii de design web personalizate pentru a vă sprijini obiectivele pe termen scurt și viziunea pe termen lung. Fie că este vorba de o mica editare, o simplă actualizare sau un design web complet de la zero, vă putem ajuta. Abordarea noastră este diferită de majoritatea – vrem să fim partenerul tău, iar parteneriatul nostru începe cu construirea unui site web care să-ți dezvolte afacerea.

Site-ul tau este o investitie in succesul tau.Cu alte cuvinte, serviciile noastre profesionale de web design oferă un produs final eficient (și incredibil de atragator), care este personalizat pentru nevoile dumneavoastră. De asemenea, ne vom asigura că este:

 
RESPONSIVE (ADICA “MOBILE-FRIENDLY”)
OPTIMIZAT SEO
SECURIZAT

Site-ul tau? Pare curat, este ușor de navigat și este incredibil de bine organizat. Este un site web profesional – construit de profesioniști – pentru tine, un profesionist evident.

Politica noastra de preturi este transparenta in urma discutiei.

Nu sunt surprize aici. Deci, după ce ne vom face cercetările, vom prezenta prețurile pentru fiecare serviciu de design web necesar pentru a vă finaliza proiectul. Vrei o idee cât ar putea costa proiectul tău? Sunați-ne sau apăsați butonul de contact.

Ce includ serviciile noastre de web design?

Pagini web:

Vom proiecta fiecare pagină pentru a transmite mesajul unic. Și aceste pagini vor fi concepute pentru a ajunge, informa și capta publicul țintă.

Search Engine Optimization (SEO):

SEO este un termen general care încorporează strategii digitale pentru a îmbunătăți clasarea site-ului dvs. pentru rezultate relevante de căutare.

Vom urma cele mai bune practici SEO pentru a ne asigura că site-ul dvs. este pregătit pentru servicii SEO. Și aceste servicii te vor ajuta să apari în rezultatele căutării Google, ceea ce contribuie la creșterea traficului pe site.

Ne asigurăm că site-urile web urmează cele mai bune practici SEO înainte de a implementa o strategie SEO. Acesta este primul pas în clasarea site-ului dvs. pentru căutări online relevante.

Un design custom:

O parte dintr-un site web modern constă în brandingul său unic. Transmite vizual culorile, formele și imaginile unificate care reprezintă compania dvs.?

Ne dăm seama că fiecare afacere este diferită și, prin urmare, are nevoie de un site web care să exprime această diferență. Fie că avem grijă deosebită de a crea o pagină de pornire care să creeze încredere sau o pagină web care susține beneficiile și autenticitatea produselor și serviciilor dvs., vom crea un design care se potrivește perfect ideilor și industriei dvs.

Responsive Web Design (foarte important)

 

Responsive Design nu a fost niciodată mai important (de aici și titlul). Vă place sau nu, majoritatea oamenilor – cel puțin 52% – văd site-ul dvs. pe un dispozitiv mobil. Site-ul dvs. trebuie să fie capabil să se conformeze oricărui dispozitiv mobil și portabil și trebuie să facă acest lucru de dragul optimizării pentru motoarele de căutare (SEO).

Google a trecut la un index „Mobile-First”. În trecut, Google a analizat gradul de utilizare și funcționalitatea desktop-ului unui site web înainte de a-l clasa pe rezultatele căutării. Acum, Google determină cum să clasifice un site web după vizualizarea și accesarea cu crawlere prin versiunea sa mobilă.

Dacă există probleme cu funcționalitatea și utilizarea – dacă este greu de citit pe un dispozitiv mobil cu butoane și meniuri imposibil de văzut – Google va penaliza, de fapt, site-ul dvs. Vă va împinge în partea de jos a paginii sau chiar în pagina următoare, făcându-l mai puțin vizibil pentru publicul țintă.

Pentru că aveți o șansă să faceți o primă impresie, ne asigurăm că site-ul dvs. web arată la fel de fantastic pe smartphone-uri și computere desktop.

ECOMMERCE EXPERIENCE
SEO EXPERIENCE
MARKETING EXPERIENCE
ANY OTHER HTML-PHP SITES